Home

Post van Tilly

Post van Tilly is ontstaan omdat ik graag de dingen die ik mooi en interessant vind deel met anderen. Hier gebruik ik tegenwoordig ook facebook voor. Leuke tips kun je bijna wekelijks vinden op de Facebookpagina van  "Ontmoet Tilly".

Weet je dat je de tips op Facebook ook kunt bekijken zonder Facebookaccount? 
Bekijk hier de Facebookberichten

Tips

Tijdens de lessen en ontmoetingen met mensen krijg ik vaak mooie tips door. Of deze nu over eten, over gezondheid of over mooie muziek gaan, ik noteer ze en kijk of ik hier iets mee kan doen. Vaak kom ik dan in een ander gesprek met zo'n tip en beloof ik deze via app of mail door te sturen.. 

Ouderwetse post, gewoon brieven schrijven doe ik ook nog steeds, maar het idee kwam in mij op om regelmatig via een nieuwsbrief Post van Tilly te versturen aan mensen die hierin geïnteresseerd zijn. In de praktijk is de laatste Post van Tilly in 2016 verstuurd. In 2018 hoop ik weer regelmatig Post van Tilly te versturen.

Heb jij tips die je graag wilt delen met anderen? Ik hoor ze graag en ontvang graag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor Post van Tilly

Wil jij ook graag Post van Tilly ontvangen? Schrijf je dan in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij de post van Tilly per mail ontvangen geef je dan hierbij op.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.