Home

Tilly

Een vrouw die het leven als een uitdaging ziet. Graag sta ik vroeg op en begin de dag met mediteren. Daarna ga ik aan de slag met Dru yoga, ik lees in de Bhagavad Gita en mijn dag kan beginnen.

Ik ben op 9 juli 1958 in Zuid-Afrika geboren en toen ik 4 jaar oud was reisde mijn familie weer terug naar Nederland waar ik ben opgegroeid. Mijn jeugd bracht ik door in Breda, ik studeerde in Tilburg (Duits en Engels), in Nijmegen zat ik op kamers en haalde mijn doctoraal Engels, waarna ik ging ik lesgeven in Dordrecht. 15 jaar was ik docent engels op verschillende middelbare scholen. 

Zeilschip Eendracht

Zeilen was al vroeg mijn passie en als tiener zeilde ik met een Aloa 17. Na het maken van een 3 daagse reis op zeilschip De Eendracht ging ik varen als vrijwilliger op de twee master. Toen deze werd vervangen door een drie mastschoener zeilde ik als vrijwilliger op dit prachtige schip. Als waardin, assistent kok, kwartiermeester en gastvrouw. Na 29 jaar stopte ik met deze carriere met herinneringen aan prachtige avonturen.

Zelf zeilde ik echter wel verder. De Aloe 17 was vervangen door een Avance 24, daarna een Dehler 31 en dit jaar kun je mij aan boord van de Dehler 32 vinden.

Ik ben iemand die overal uitdagingen in ziet. Ik geniet van mensen en reis graag de wereld over. Engeland, (het vroegere Oost) Duitsland, Wales, Australië, Zuid-Africa, Dubay en Oman. Engels en Duits praten met mensen uit verschillende werelddelen is een uitdaging. Een manier om nog meer van mensen te genieten is dat ik brieven schrijf. Gedachten delen met mensen. Heerlijk!

Lezen en schrijven horen bij mij. Zo schreef ik jaren geleden een boekje wat ik in eigen beheer uitgaf : "Doe wat je wilt!"

Wie ben ik?

Tilly,

Een levensgenieter.

Geniet met mij mee.

Lees meer over mij

In 2018 ben ik opnieuw uitgenodigd voor een interview met De Merwestreek.
In 2015 ben  ik uitgenodigd voor een interview met de Merwestreek. Ik werd Sliedrechter van de week.