Home

Tilly... 

Een vrouw die het leven als een uitdaging ziet. Graag sta ik vroeg op en begin de dag met mediteren. Daarna ga ik aan de slag met Dru yoga, ik lees in de Bhagavad Gita en mijn dag kan beginnen.

Ik ben op 9 juli 1958 in Zuid-Afrika geboren en toen ik 4 jaar oud was reisde mijn familie weer terug naar Nederland waar ik ben opgegroeid. Mijn jeugd bracht ik door in Breda, ik studeerde in Tilburg (Duits en Engels), in Nijmegen zat ik op kamers en haalde mijn doctoraal Engels, waarna ik ging ik lesgeven in Dordrecht. 15 jaar was ik docent engels op verschillende middelbare scholen. 

Zeilschip Eendracht

Zeilen was al vroeg mijn passie. Na het maken van een 3 daagse reis op zeilschip De Eendracht ging ik eerst varen als vrijwilliger op de twee master, daarna op de drie mastschoener. Na 29 jaar stopte ik met deze carriere met herinneringen aan prachtige avonturen. Een reis met de Eendracht is een doe-vakantie, een ervaring die ik iedereen aanbeveel.

Zelf zeil ik nog steeds. Onze Dehler 32, de Dehlight ligt in Herkingen.

Reizen, lezen en schrijven

Het leven biedt vele mogelijkheden. Zo geniet ik van mensen en reis graag de wereld over. Engeland, (het vroegere Oost) Duitsland, Wales, Australië, Zuid-Africa, Dubay en Oman. Engels en Duits praten met mensen uit verschillende werelddelen is een uitdaging. Een manier om nog meer van mensen te genieten is dat ik brieven schrijf. Gedachten delen met mensen. Heerlijk!

Lezen en schrijven horen bij mij. Zo schreef ik jaren geleden een boekje wat ik in eigen beheer uitgaf : "Doe wat je wilt!"

Wie ben ik?

Tilly........een levensgenieter.... Geniet met mij mee..

Lees meer over mij

2020 :  Interview met het Kompas - Eline Lohman

2018 :  Interview met De Merwestreek.

2015 : Ik werd Sliedrechter van de week.