Home

Reiki

Ons leven, de wereld, gaat over energie. Energie is overal om ons heen en wij beseffen vaak niet welke energie wij allemaal in onze handen hebben. Een moeder legt automatisch haar hand op de knie van het gevallen kind en zegt dan "al klaar" en de kleine gaat huppelend verder.

Tijdens de Reiki cursus werd ik, zoals werd uitgelegd, aangesloten op de energie kraan en zou ik deze energie door kunnen geven aan mensen die dit nodig hebben. In 2001 legde ik de 1ste en 2de graad af en in maart 2004 werd ik ingewijd tot Reiki Master.

Wil je ook  jouw energie beter laten stromen? Vraag om een Reikibehandeling. 

Ontspan met een Marma massage

In 2018 heb ik een basiscursus Marma massage gevolgd bij Divine Ayurveda en later heb ik mijn kennis aangevuld met een vijfdaagse-cursus bij Dr. LitaDash van Srisriayurveda.

Wat is Marma
Marma is een eeuwenoude massagetherapie uit de Ayurveda. De behandeling is gericht op het ontspannen van het lichaam, de geest en de ziel door middel van drukpuntmassage. Het hele lichaam heeft ongeveer 72.000 energiebanen. Op de knooppunten van deze energiebanen komt vitale levensenergie bij elkaar. Deze knooppunten worden marmapunten genoemd.

Wil je ook ontspannen met Marma?
Voor een 1e kennismaking met een Marma sessie zijn de kosten € 45,00 voor een behandeling  60 minuten.

Vervolgens kost een behandeling € 65,00 per 60 minuten. Je kunt ook een strippenkaart (jaar geldig) kopen kosten € 290,00
voor 5 behandelingen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.