Home

Mediteer met Tilly op Facebook in de groep Dagelijks Dru

dagelijks dru met Tilly Huizer

Ervaar waar meditatie toe leidt. Je staat bewuster in het leven en geniet intens van elk moment.

Samen mediteren is heel fijn. Dru Nederlandheeft een FB groep gestart "Dagelijks Dru"  waar je gratis lid van kunt worden.

Elke dag van 8.00-8.15 uur gaat één van de Dru Meditatie docenten live om een meditatie te geven.
Je kunt op dat moment meedoen, maar de meditaties blijven op de pagina staan en je kunt zelf kijken welke meditatie je fijn vindt en deze ook doen op het tijdstip dat jou uitkomt.

1-2 x per maand verzorg ik daar een meditatie. Welkom!

Mediteren

Het klinkt vaak zo "groots". Uit ervaring weet ik dat het veel voor mensen doet. In mijn drukke bestaan heb ik op verschillende momenten ervaren dat het enorm belangrijk is om rust in te bouwen en hier helpt mediteren enorm bij.

Tijdens de Dru yoga opleiding opperde mijn docente Anita Goswami dat het super was om te mediteren. Het zou heel goed zijn om ook de meditatie opleiding te volgen. Toen dacht ik bij mijzelf. DAT is échts niets voor mij, DAT ga ik zeker niet doen. Toen ik echter klaar was met de yoga opleiding en al snel veel lessen gaf, besefte ik dat de kern van alles de rust en stilte, de balans in mijzelf is. Dat ik veel energie en aandacht aan mensen kan geven, maar zelf ook voor goede "voeding" moet zorgen. Meditatie zorgt voor super voeding. Vandaar dat ik ook de Dru meditatie opleiding volgde.

Zelf mediteer ik dagelijks. Meestal sta ik vroeg op en begin de dag met stilte. Tijdens de meditatie opleiding heb ik enorm veel verschillende manieren aangereikt gekregen om de stilte te vinden en die pas ik toe.

Wat zo super is van Dru. is dat men meditatie van veel verschillende kanten bekijkt tijdens de opleiding. Je krijgt heel veel methodes aangereikt, zodat je kunt ervaren welke methode voor jou het beste werkt om naar jouw stilte te gaan.

Een momentje voor jezelf

Ik hoop dat je even tijd neemt om te genieten van deze Engelse komische video die laat zien dat we meditatie niet te 'zwaar' moeten maken. Het is verder een kwestie van DOEN. Mijn leven is hierdoor intenser geworden, ik geniet nóg meer van de (kleine) dingen die gebeuren. Elke dag opnieuw. Maar hoe ben ik eigenlijk met meditatie in contact gekomen?

In de tijd dat ik druk bezig was met Ha-Ra verkopen werd ik uitgenodigd bij het spirituele centrum "Het Wenden" van Anna Labrie en Arnold Knook. Zij wilden hun centrum graag milieuvriendelijk schoonmaken. Toen ik daar een demonstratie mocht geven ging ik mij ook verdiepen in de cursussen die zij gaven. Zo begon voor mij de meditatie. Regelmatig liet ik mij door Arnold leiden naar "stilte". Voor die "Tilly die altijd maar druk, druk, druk was", werd dit een hele openbaring.

In 2016 werd ik gevraagd door Dru Nederland om als support teacher mee te doen met de meditatieopleiding van 2 jaar. Het was een geweldige ervaring om te zien hoe deze groep mensen veranderden door de opleiding en steeds meer diepgang ervoeren in de dingen die in hun leven gebeurden.

Bij "Het Wenden" volgde ik daarna verschillende Reiki cursussen en nog steeds ontmoet ik Anna en Arnold en geniet ik van meditaties en al hun wijsheden. Zie energetische behandelingen

Dru meditatie door Andrew Wells

Geniet (10 minuten) van deze heerlijke Dru Earth Meditation